Standardně je k dispozici světlý ležák – Suchdolský Jeník (12 % EPM). Je vyroben z plzeňských, mnichovských a karamelových ječných sladů. Dále je použit český žatecký chmel a kvasinky spodního kvašení z českých pivovarů. Suchdolský Jeník je vařen tradičním dekokčním rmutovacím způsobem. Následně kvasí a zraje v nerezových cylindrokónických tancích. Minimální doba zrání je 40 dní! Pivo je nefiltrované a nepasterizované. V období Vánoc máme již tradičně k dispozici Tmavý ležák (12 % EPM). Příležitostně vaříme také jiné pivní styly. Jedná se například o Vídeňský ležák (12 % EPM), Velikonoční ležák (12 % EPM), APL – American Pale Lager (12 % EPM) či Nakuřovaný ležák (12 % EPM).
Všechna piva jsou nepasterovaná a nefiltrovaná!
Složení
- voda
- ječné slady
- chmel
- kvasnice
Zakoupené pivo je nutné skladovat v chladu a temnu!
Naše pivo je k dispozici v následujících baleních:
- 1,5 l PET
- 15 l KEG
- 30 l KEG
- 50 l KEG
Objednávky přijímáme elektronickou formou na e-mailu brany@tf.czu.cz. Vratná záloha za každý sud činí 2000 Kč.
Aktuální ceník je k dispozici na FB stránkách pivovaru v sekci INFORMACE -> PODROBNOSTI O UŽIVATELI
Pro pivo v PET lahví je možné se stavit přímo v pivovaru na Technické Fakultě ČZU (viz GOOGLE MAPY) ve všední dny od 8 do 12 h. Vždy je však vhodnější předchozí telefonická či e-mailová domluva.
Vybrané dárkové předměty jsou k dispozici v ČZU Shopu v areálu Menzy ČZU.
Pivo objednávejte telefonicky nebo e-mailem na kontaktech
Sládek pivovaru
Pavel Braný
Tomáš Vaško
Vedoucí Katedry technologických zařízení staveb
Jan Malaťák